miércoles, 8 de febrero de 2012

COQUES DE PANOLI




PANOLI de les Terres de l'Ebre


INGREDIENTES:


  •  1 vaso de aceite de oliva
  •  la piel de medio limón
  •  200 gr de azúcar
  •  400 gr de harina
  •  3 cucharadas de anís en grano


PREPARACIÓN:

Precalentamos el horno a 200º

Mezclamos el aceite, el azúcar, la ralladura de medio limón y el anís.

A continuación vamos añadiendo la harina hasta formar una masa consistente y elástica.

Alisamos la masa con un rodillo (un cm de grosor) y la cortamos en círculos.

En el centro de cada uno levantamos una pequeña montañita con los dedos.

Las metemos en el horno durante 20' y al sacarlas las pasamos por azúcar.

13 comentarios:

  1. Al panoli mai se'l forma amb rodet, se forma amb les mans i s'aplana en la base de la ma, el panoli mai ha de quedar regular i tots iguals.
    Pastissera de les Terres de Ebre

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ah, moltíssimes gràcies, no ho sabia. Vaig mirar algunes receptes per internet abans de fer-les i al final les vaig fer a la meva manera. La propera les faré amb les mans. T'agraeixo el comentari.
      Una abraçada-

      *Pilar*

      Eliminar
  2. ¡PAREMOS YA A LOS INDEPENDENTISTAS!23 de diciembre de 2018, 19:59

    ESTO TIENE QUE ESTAR RICO

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu ets un capcot aki ningu a dic res de independençia es comentar les receptes i prou

      Eliminar
  3. Bona tarde,podriu dir-me el perque la masa em queda terrosa (desfeta)he fet dues recetes diferents amb la variant amb ou o sense i el licor (moscatel)o sense . La primera vegada vaig pensar que va ser per la farina(cigrons)però la segona si és de blat. Moltes gràcies ,estic deseguda pel temps i els ingredent perduts

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ooooh, em sap molt de greu. Potser que sigui el sucre que no s'hagi desfet? I et quedi el granet del sucre i això és lo que trobes terrós? Quan barregis el sucre amb els líquits mira que es disolgui be. Una altra opció seria utilitzar sucre glas(jo no ho he fet mai) però seria una solució. Jo provaria la primera que t'he dit i si proves la del sucre glas, pensa que alguns els venen barrejats amb maizena en la seva composició i resulta menys dolç. De la farina no crec que sigui perquè en aquesta recepta s'amasa molt bé. M'agradaria molt que em diguéssis com t'ha anat amb el meu consell. Per tal de no perdre molts ingredients, fes-ho amb la meitat dels ingredients per exemple.
      Una abraçada.
      *Pilar*

      Eliminar